Het adres voor gebruikte tapijttegels!

Inkoop en opkoop

Doorlopend zijn wij op zoek naar (grote) partijen gebruikte Tapijttegels. Wij zijn niet merkgebonden dus u kunt alle soorten, maten en merken bij ons aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier of bel direct op een van de volgende telefoonnummers:
Tel. 06 – 48 37 44 61
Tel. 06 – 42 29 66 98
Per email zijn wij te bereiken via info@sparotapijttegels.nl

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png.
   Voeg vijf foto's toe.
  • Welke merken kunt u bij ons aanbieden?

   - Desso 2ehands tapijttegels
   - Heuga gebruikt
   - Interface project tapijttegels
   - Etc.
  80.000m2 gebruikte tapijttegels in voorraad!

  Diverse kleuren, kwaliteiten en merken zoals Heuga, desso en interfacefloor tegen absolute bodemprijzen!

  Wat zeggen klanten?

  Enige weken geleden contact opgenomen met sparotapijttegels waar ik op zoek was naar een rode tegel tegen een scherpe prijs. Ik ben keurig geholpen, langs geweest en de tegels direct meegenomen.

  - Fam. Van Soest -
  Wat zeggen klanten?

  Heb mijn zolder voorzien met tapijttegels van Sparo, ik had een beperkt budget en heb waar voor mijn geld gekregen. Deze mannen zijn eerlijk en duidelijk aan de telefoon en waar ik om vroeg heb ik ook gekregen.

  - Erik -
  Wat zeggen klanten?

  Mijn ervaring met sparo is zeer goed te noemen, na telefonisch contact 2 dagen later een gebruikte partij van 50 m2 blauw op transport aangeleverd gekregen. Alles keurig verpakt en 4m2 cadeau.

  - Bert Dijkhuis -
  Wat zeggen klanten?

  Voor ons callcenter een grote partij tapijttegels afgenomen bij Sparo. Ik heb de tegels bezichtigd en kreeg deze keurig 2 dagen later aangeleverd.

  - Erwin en Jonas -
  Wat zeggen klanten?

  Wij zijn langs geweest voor onze woning in Arnhem, we zochten tapijttegels voor alle etages met een budget van 300 euro. We hebben 2 fraaie kleuren meegenomen en ruim binnen ons budget.Ook kreeg onze hond een bakje water. Voor ons een aanrader!

  - Fam. Groen -