Het adres voor gebruikte tapijttegels!

Over Sparo

Wie zijn wij?

Wij hebben doorgaans zo’n 80.000m2 gebruikte,nieuw b-keus en re-use tapijttegels in voorraad. Ook voor nieuwe tapijttegels kunnen wij u van dienst zijn. Alle grote merken hebben wij in voorraad. Loop gerust eens binnen, verkoop is direct vanuit ons magazijn in Herveld.

Wat doen wij?

Wij hebben ons in deze markt gespecialiseerd in gebruikte en re-use tapijttegels. Wij sorteren onze tapijttegels zelf uit naar meerdere kwaliteiten. Dit betekent voor u dat u voor een fractie van de nieuwprijs een prachtige tegel bij u thuis, op kantoor of showroom neer kunt leggen!

Wij hebben altijd 300+ kleuren in voorraad, van kleine restpartijen tegen bodemprijzen tot grote aantallen voor beurzen,showroom of een ander evenement. Zowel voor tijdelijk gebruik als permanent kunt u bij ons terecht. Ook voor het huren van tapijttegels bent u bij Sparo aan het juiste adres.

Wilt u uw oude tapijttegels vervangen voor een van onze fraaie producten en wilt u van uw oude vloer af? Geen probleem. Laat dit ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Telefonisch, per WhatsApp en e-mail zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

Locatie van ons bezoekadres

80.000m2 gebruikte tapijttegels in voorraad!

Diverse kleuren, kwaliteiten en merken zoals Heuga, desso en interfacefloor tegen absolute bodemprijzen!

Wat zeggen klanten?

Enige weken geleden contact opgenomen met sparotapijttegels waar ik op zoek was naar een rode tegel tegen een scherpe prijs. Ik ben keurig geholpen, langs geweest en de tegels direct meegenomen.

- Fam. Van Soest -
Wat zeggen klanten?

Heb mijn zolder voorzien met tapijttegels van Sparo, ik had een beperkt budget en heb waar voor mijn geld gekregen. Deze mannen zijn eerlijk en duidelijk aan de telefoon en waar ik om vroeg heb ik ook gekregen.

- Erik -
Wat zeggen klanten?

Mijn ervaring met sparo is zeer goed te noemen, na telefonisch contact 2 dagen later een gebruikte partij van 50 m2 blauw op transport aangeleverd gekregen. Alles keurig verpakt en 4m2 cadeau.

- Bert Dijkhuis -
Wat zeggen klanten?

Voor ons callcenter een grote partij tapijttegels afgenomen bij Sparo. Ik heb de tegels bezichtigd en kreeg deze keurig 2 dagen later aangeleverd.

- Erwin en Jonas -
Wat zeggen klanten?

Wij zijn langs geweest voor onze woning in Arnhem, we zochten tapijttegels voor alle etages met een budget van 300 euro. We hebben 2 fraaie kleuren meegenomen en ruim binnen ons budget.Ook kreeg onze hond een bakje water. Voor ons een aanrader!

- Fam. Groen -