Het adres voor gebruikte tapijttegels!

Tapijttegels Gratis af te halen

Sparo tapijttegels werkt waar mogelijk circulair. Hergebruik is ons niet onbekend met onze fraaie producten gebruikte en re-use tapijttegels. Daarom willen wij ons afval ook een tweede leven geven en kunt u bij ons terecht voor snijstukken,beschadigde en vervuilde tegels. Deze zijn niet uit te zoeken als u bij ons langskomt. Er worden u 1 of meerdere pallets toegewezen en u kunt deze gratis meenemen!!
Minimale afname is 1 volle pallet. Graag even een email als u 1 of meerdere afvalpallets wilt afhalen. Dan kunnen wij deze voor u reserveren. De pallet zelf kunt u ook gratis meenemen.
Snijafval kan worden toegepast als isolatiemateriaal (vloeren en wanden) , bescherming ( wellicht handig als u uw huis laat schilderen of stucadoren ) creatief gebruik (kunstwerken,gebruik als knutselmateriaal op scholen)  en talloze andere toepassingen.

 

Tapijttegels gratis af te halen bij Sparo Tapijttegels
80.000m2 gebruikte tapijttegels in voorraad!

Diverse kleuren, kwaliteiten en merken zoals Heuga, desso en interfacefloor tegen absolute bodemprijzen!

Wat zeggen klanten?

Enige weken geleden contact opgenomen met sparotapijttegels waar ik op zoek was naar een rode tegel tegen een scherpe prijs. Ik ben keurig geholpen, langs geweest en de tegels direct meegenomen.

- Fam. Van Soest -
Wat zeggen klanten?

Heb mijn zolder voorzien met tapijttegels van Sparo, ik had een beperkt budget en heb waar voor mijn geld gekregen. Deze mannen zijn eerlijk en duidelijk aan de telefoon en waar ik om vroeg heb ik ook gekregen.

- Erik -
Wat zeggen klanten?

Mijn ervaring met sparo is zeer goed te noemen, na telefonisch contact 2 dagen later een gebruikte partij van 50 m2 blauw op transport aangeleverd gekregen. Alles keurig verpakt en 4m2 cadeau.

- Bert Dijkhuis -
Wat zeggen klanten?

Voor ons callcenter een grote partij tapijttegels afgenomen bij Sparo. Ik heb de tegels bezichtigd en kreeg deze keurig 2 dagen later aangeleverd.

- Erwin en Jonas -
Wat zeggen klanten?

Wij zijn langs geweest voor onze woning in Arnhem, we zochten tapijttegels voor alle etages met een budget van 300 euro. We hebben 2 fraaie kleuren meegenomen en ruim binnen ons budget.Ook kreeg onze hond een bakje water. Voor ons een aanrader!

- Fam. Groen -